Direct contact? Bel: 020 - 789 33 14

Home > Opdrachtgever

Zoekt u de beste professionals in uw vakgebied? 

Bij Zorgprofz bent u verzekerd van gekwalificeerde professionals die vooraf uitgebreid gescreend zijn. U kunt rekenen op deskundigheid waarin met de belangen van uw organisatie rekening is gehouden. Wij staan voor oplossingen die duurzaam zijn. In onze werkwijze zijn wij betrokken, mensgericht en verplaatsen wij ons écht in de positie van uw organisatie. Dit doen wij door goed te luisteren, samen met u een uitstekende behoefteanalyse te maken en u  te voorzien van waardevolle professionals. Zo willen wij daadwerkelijk een klankbord én een verlengstuk zijn voor uw organisatie als het gaat om uw belangrijkste kapitaal!

Zorgprofz biedt u:

 • Detachering
  Voor tijdelijke inzet, bijvoorbeeld ter vervanging van een medewerker of voor een specifieke vraagstuk. Onze professionals zijn gewend om projectmatig te werken en vinden snel hun weg binnen uw organisatie.
 • Detachering met optie tot indiensttreding
  U heeft de mogelijkheid om een professional die u in dienst wilt nemen, eerst beter te leren kennen. Zo neemt u op een goede manier en met weinig risico’s een professional in dienst.
 • Werving & Selectie
  Het vinden van een geschikte vaste professional, kan complex en tijdrovend zijn. Met werving en selectie van Zorgprofz bespaart u niet alleen tijd en geld, het levert u ook een waardevolle professional op.
 • Interim-Management
  Zorgprofz heeft een uitgebreid netwerk aan professionals die hun sporen hebben verdiend in hun vakgebied. Deze vakspecialisten zijn uitermate geschikt om voor uw organisatie specifieke (complexe) opdrachten uit te voeren.

Direct contact