Direct contact? Bel: 020 - 789 33 14

Home > Vacatures zorg > Teamcoördinator

Teamcoördinator

Zorg | Kliniek Amsterdam

Als teamcoördinator ben je een belangrijke spil in de organisatie. Je geeft sturing aan teamleden bestaande uit circa 10-15 collega’s. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de afdeling. Hiervoor beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en een gevoel voor samenwerking waarbij je vlot en op professionele wijze schakelt met de medisch specialisten.

Kwaliteit en professionaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Je zorgt er dan ook voor dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en uiteraard dat je team dit ook is. Daarnaast draag je bij aan procesoptimalisatie en het verbeteren van structuren om service en behandelingen naar een hoger niveau te tillen.

Kwalificaties en vaardigheden

Je bent een gedreven en proactieve zorgprofessional met liefde voor het vak.
Je bent ambitieus, een bouwer en hierdoor in staat om de komende jaren een groei te realiseren in het aantal programma’s. Ook vind jij het leuk om een actieve rol in te nemen in het opleiden van nieuwe medewerkers.

  • Gediplomeerd OK-assistent of (HBO) Verpleegkundige, met coördinerende en coachende vaardigheden
  • Ziekenhuiservaring, bij voorkeur ook affiniteit met of kennis van Heelkunde
  • Sterke sociale en communicatieve vaardigheden
  • Cliënt- en servicegericht
  • Flexibel en ondernemend

Aanbod

  • Een goed salaris, afgestemd op je ervaring (max. € 4.800,-)
  • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd

Meer informatie of vragen?
Voor vragen over deze vacature, kun je contact opnemen met één van onze adviseur, te bereiken op tel. 020 7893314.

Wie zijn wij?
Zorgprofz is er voor professionals, met hart voor de Zorg- en Welzijn! Met onze vakkennis, betrokkenheid en creativiteit, dragen wij iedere dag ons steentje bij aan de doelstellingen en ambities van onze professionals en opdrachtgevers. Deskundigheid, persoonlijke aandacht en oog voor talent en kwaliteit vormen de grondslag van ons aanpak! Zo weten wij al jarenlang de juiste verbinding te leggen tussen professionals en werkgevers.